VIP talents

De beste mensen IN en UIT de markt! De werving, selectie & plaatsing van de allerbeste mensen IN en UIT de markt, dat is dagelijkse business voor activatiebureau VIP Models.

De beste mensen IN en UIT de markt!

De werving, selectie & plaatsing van de allerbeste mensen IN en UIT de markt, dat is dagelijkse business voor activatiebureau VIP Models. VIP Models werkt voor de crème de la crème van marketing- en eventafdelingen in de industrie. Voor A-merken in o.a. Fashion, FMCG, Automotive en Finance. Alleen de top is goed genoeg:

“Communicatietalenten en aanpakkers met een commerciële drive en persoonlijke aantrekkingskracht.” 

Ervaring en kennis gebundeld
Bij VIP Models worden deze mensen ingezet voor events, beurzen, festivals en fieldmarketing projecten, vaak naast hun studie. Jaar in, jaar uit zien we dat veel van onze modellen succesvol zijn in de vervolgstappen die zij zetten op de arbeidsmarkt. Velen maken naam in marketingfuncties, binnen de eventbranche of in de sales, maar ook ver daarbuiten. Unieke mensen, met net dat beetje extra kwaliteit en ervaring. Dit zijn de jongeren die het verschil gaan maken. Wij zoeken de bedrijven die willen investeren in hun toekomst.

Van mooiste bijbaan naar succesvolle carrière

Ben je benieuwd naar onze talentpool en heb je vacatures openstaan? Wij brengen je graag in contact met onze talenten. Het eerste kwartaal werken ze op payroll basis via VIP Models. Na deze proefperiode bespreken we gezamenlijk het vervolg.
Meer weten? Wij staan je graag te woord en zijn te bereiken op 020-5813079 of info@vipmodels.nl