Promotie

VIP Models is gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve en effectieve promotiecampagnes. We denken graag mee in de conceptfase, van activatie mechanisme tot aan styling en visagie.

VIP Models is gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve en effectieve promotiecampagnes. We denken graag mee in de conceptfase, van activatie mechanisme tot aan styling en visagie. In de uitvoering, georganiseerd door onze operationele afdeling, zorgen we ervoor dat de boodschap op een opvallende en passende manier wordt vertaald naar de doelgroep. Wij noemen dat beautiful activation.

Wat maakt ons uniek in promotiecampagnes? Wij zijn een modellenbureau met logistieke kracht en ervaring in huis. Gaat het om een grote, landelijke campagne? Voor ons geen enkel probleem! Om snel te kunnen schakelen en efficiënt campagnes in te kunnen richten beschikken we over een in house magazijn van 500m2. Zodoende kunnen we de grootste campagnes effectief en efficiënt inrichten en nemen we je veel werk uit handen. We zorgen voor de opslag en het onderhoud van alle materialen, de gadgets, flyers en de kleding.

MEER WETEN OVER PROMOTIE CAMPAGNES OF WIL JE EENS EEN KIJKJE NEMEN BIJ ONS OP KANTOOR?

Neem contact op met VIP Models op telefoonnummer 020-5813079 of via info@vipmodels.nl