Services

Catwalk Catwalk

Bij VIP Models hebben we een selectie gemaakt van de dames en heren met de juiste kennis en ervaring. Zij weten wat het inhoudt om onder druk te presteren en…

Lees meer
Doorpasmodellen Doorpasmodellen

Op zoek naar modellen met specifieke maten? Wij casten onze modellen op de exacte maten, zodat zij perfect aansluiten bij het beoogde merk. 

Lees meer
Event & Entertainment Event & Entertainment

Evenementen organiseren gaat om beleving creeren. VIP Models denkt graag mee in het concept het de vertaalslag naar de styling en visagie van het personeel en/of de acts.

Lees meer
Fotoshoot Fotoshoot

Heb je professionele dames en of heren nodig voor een fotoshoot? VIP Models heeft de juiste modellen hiervoor. Modellen met de benodigde ervaring voor de camera en de gewenste houding.

Lees meer
Horeca Horeca

Voor de inzet van horecapersoneel ben je bij VIP Models aan het juiste adres. Onze modellen vallen namelijk niet alleen op door hun uiterlijk, maar ook zeker door hun inzet, enthousiasme en professionaliteit.

Lees meer
Host & Hostesses Host & Hostesses

Een warm en vriendelijk ontvangst voor de gasten, dat is basis. Perfecte styling en visagie binnen het thema of de boodschap dat is extra. Dat beetje extra dat VIP Models bijzonder maakt.

Lees meer
Promotie Promotie

VIP Models is gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve en effectieve promotiecampagnes. We denken graag mee in de conceptfase, van activatie mechanisme tot aan styling en visagie.

Lees meer
Styling Styling

VIP Models verzorgt de gehele styling van de modellen. Voorafgaande aan iedere activatie ontvang je van ons een Styling Concept op maat.

Lees meer
VIP talents VIP talents

De beste mensen IN en UIT de markt! De werving, selectie & plaatsing van de allerbeste mensen IN en UIT de markt, dat is dagelijkse business voor activatiebureau VIP Models.

Lees meer
Visagie Visagie

Dat professionele visagie iets anders is dan gewoon wat make-up opdoen, mag geen verrassing zijn. Onze uitdaging is om de thematiek van het merk of event over te brengen met…

Lees meer