Archives

Swinckels fotoshoot

Swinckels, een speciaal bier van Bavaria, organiseerde in de zomer en het najaar van 2012 een aantal Jazz avonden onder de noemer ‘Swinckels Sunday afternoon’. Om deze exclusieve Jazz avonden te promoten planden we een stijlvolle en muzikale fotoshoot in The Harbour Club in Amsterdam.

Bij een fotoshoot is het essentieel dat de dynamiek tussen fotograaf, de modellen en de opdrachtgever optimaal is. Alleen dan komt er een geweldig resultaat. Vanuit VIP Models besteden we veel tijd aan deze interactie en de afstemming van doelstelling en mogelijkheden. In nauwe samenwerking met bureau Drift en fotograaf Jos Kottmann werd het een zeer succesvolle shoot, we zijn met z’n allen ontzettend blij met het eindresultaat.

Locatie: The Harbour Club, Amsterdam

Specsavers

Locatie: De Winkel van Sinkel, Utrecht

ILLY

Met Illy hebben we inmiddels een langdurige samenwerking. Dit stijlvolle koffiemerk mogenw e ondersteunen op meerdere beurzen en evenementen per jaar. Illy regelt zelf de kleding en dat is zeker geen straf voor onze dames. Stijlvol klassiek met een moderne twist. Het totaalplaatje ziet er iedere keer weer top uit. Op het Italië evenement in Kasteel de Haar deelden onze modellen capsules uit aan de bezoekers. Ze informeerden over de capsules en het nieuwste koffiezet apparaat van Illy. Met een hoop assertiviteit en enthousiasme zorgen onze modellen voor het behalen van Illy’s doelstellingen.

Locatie: Horecava, RAI Amsterdam

Hunkemoller

In samenwerking met ons zusje Euromobile verzogden we voor Hunkemöller de “Escape to paradise”-Tour door Nederland en Duitsland. De doelstellingen waren het promoten van de nieuwe zomer collectie van 2013 en het genereren van traffic naar de outlets in de betreffende steden.

Met een rijdende beachbar, allerlei tropische attributen en een sterk team van brand ambassadors bezochten we o.a. het Free Your Mind Festival in Arnhem, de stadstranden van Dusseldorf en Koln en de grote markt in Den Bosch. Met Photoflyers met kortingscoupon en de tropische background zorgden we voor de koppeling tussen beleving en conversie.

Locatie: Kalverstraat, Amsterdam

Grazia

Grazia was aanwezig tijdens de afterparty van de Amsterdam Fashion Week. Onze dames trokken weer veel bekijks. De P.C. Hooftstraat in Amsterdam stond geheel in het teken van de vijfde (lustrum) editie van Grazia’s PC Catwalk. Duizenden modeliefhebbers reisden af naar de feestelijke show die dit jaar in het thema stond van Rococo en werd gepresenteerd door topmodel Marvy Rieder en Grazia’s Hilmar Mulder.

Het lustrum van Grazia’s PC Catwalk was weer een groots modefeest, want bij deze vijfde editie hebben meer fashionista’s dan ooit de weg naar dé modestraat van Nederland weten te vinden. Fijn om te zien dat niet alleen de catwalk trendsettend is, ook de frontrow van het grootste openluchtmode-event was beter gekleed dan ooit’, aldus Hilmar.

Locatie: Amsterdam Fashionweek