Archives

Swinckels fotoshoot

Swinckels, een speciaal bier van Bavaria, organiseerde in de zomer en het najaar van 2012 een aantal Jazz avonden onder de noemer ‘Swinckels Sunday afternoon’. Om deze exclusieve Jazz avonden te promoten planden we een stijlvolle en muzikale fotoshoot in The Harbour Club in Amsterdam.

Bij een fotoshoot is het essentieel dat de dynamiek tussen fotograaf, de modellen en de opdrachtgever optimaal is. Alleen dan komt er een geweldig resultaat. Vanuit VIP Models besteden we veel tijd aan deze interactie en de afstemming van doelstelling en mogelijkheden. In nauwe samenwerking met bureau Drift en fotograaf Jos Kottmann werd het een zeer succesvolle shoot, we zijn met z’n allen ontzettend blij met het eindresultaat.

Locatie: The Harbour Club, Amsterdam

Sublime FM

Sublime FM is een jonge en frisse Nederlandse commerciële radiozender, waar je jazz, soul, funk en lounge hoort! Je luistert naar Sublime FM via kabel, internet, mobiele app en via de ether.

Sublime FM biedt nieuws en muziek voor mensen die bewust in het leven staan. We kiezen voor origineel en puur. Dat betekent dus ook dat Sublime FM kiest kiest voor duurzame kwaliteit en genieten! En dan ben je bij VIP Models aan het goede adres.

Locatie: North Sea Jazz, Rotterdam

Specsavers

Locatie: De Winkel van Sinkel, Utrecht

Proefdiervrij

Wat is een betere plek om donateurs te werven voor een goed doel dan tussen duizenden enthousiast dansende mensen? Juist! Proefdiervrij koos HouseQuake in Eindhoven Aquabest uit als kick off festival.

Proefdiervrij is een organisatie die zich inzet voor het dier. Proefdiervrij werkt aan vernieuwing, innovatie en vooruitgang in het onderzoek naar het testen van producten zonder gebruik van dieren. Onze modellen waren aanwezig op Housequake bij Aquabest. Met een dansje en een knipoog maakten de bunnies de bezoekers snel enthousiast om te doneren voor het goede doel. Voor slechts één muntje kunnen de bezoekers op de foto met onze modellen.

Locatie: HouseQuake, Eindhoven

Mercedes Truckstar

De voornaamste doelstelling tijdens het Truckstar Festival is er een groot gezellig feest van te maken op de MB stand. Natuurlijk voor chauffeurs die in MB trucks rijden van de MB klanten, maar ook chauffeurs die in andere merken rijden willen we graag laten zien dat het bij MB een feest is. Het moet vooral laagdrempelig zijn en iedereen moet zich welkom voelen bij MB. Juist dát moet de uitstraling zijn en onze modellen spelen daarin een grote rol door ‘gek en gezellig’ te doen in de gangpaden voor onze stand en ze daarmee uit te nodigen de stand te bezoeken. ‘Laagdrempelig’, ‘open’ en ‘gastvrij’.

Locatie: Assen

ILLY

Met Illy hebben we inmiddels een langdurige samenwerking. Dit stijlvolle koffiemerk mogenw e ondersteunen op meerdere beurzen en evenementen per jaar. Illy regelt zelf de kleding en dat is zeker geen straf voor onze dames. Stijlvol klassiek met een moderne twist. Het totaalplaatje ziet er iedere keer weer top uit. Op het Italië evenement in Kasteel de Haar deelden onze modellen capsules uit aan de bezoekers. Ze informeerden over de capsules en het nieuwste koffiezet apparaat van Illy. Met een hoop assertiviteit en enthousiasme zorgen onze modellen voor het behalen van Illy’s doelstellingen.

Locatie: Horecava, RAI Amsterdam

Hunkemoller

In samenwerking met ons zusje Euromobile verzogden we voor Hunkemöller de “Escape to paradise”-Tour door Nederland en Duitsland. De doelstellingen waren het promoten van de nieuwe zomer collectie van 2013 en het genereren van traffic naar de outlets in de betreffende steden.

Met een rijdende beachbar, allerlei tropische attributen en een sterk team van brand ambassadors bezochten we o.a. het Free Your Mind Festival in Arnhem, de stadstranden van Dusseldorf en Koln en de grote markt in Den Bosch. Met Photoflyers met kortingscoupon en de tropische background zorgden we voor de koppeling tussen beleving en conversie.

Locatie: Kalverstraat, Amsterdam

Honda

Voor Honda motors verzorgt VIP Models meerdere malen per jaar de hostessen en beursdames. De prachtige outfits van Honda zijn, in combinatie met onze dames, een lust voor het oog. Het is dan ook zorgen voor aandacht, interesse en een beleving op zowel de circuits als tijdens de beursdagen.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Grazia

Grazia was aanwezig tijdens de afterparty van de Amsterdam Fashion Week. Onze dames trokken weer veel bekijks. De P.C. Hooftstraat in Amsterdam stond geheel in het teken van de vijfde (lustrum) editie van Grazia’s PC Catwalk. Duizenden modeliefhebbers reisden af naar de feestelijke show die dit jaar in het thema stond van Rococo en werd gepresenteerd door topmodel Marvy Rieder en Grazia’s Hilmar Mulder.

Het lustrum van Grazia’s PC Catwalk was weer een groots modefeest, want bij deze vijfde editie hebben meer fashionista’s dan ooit de weg naar dé modestraat van Nederland weten te vinden. Fijn om te zien dat niet alleen de catwalk trendsettend is, ook de frontrow van het grootste openluchtmode-event was beter gekleed dan ooit’, aldus Hilmar.

Locatie: Amsterdam Fashionweek

Gouden Giraffe

Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. Ook bedrijven en personen in de Live Communication branche steken hun nek regelmatig uit: door een sterk, origineel, gewaagd, resultaatgericht, effectief en/of maatschappelijk verantwoord concept te bedenken voor de realisatie van een succesvol evenement, beurs of congres. Dit gedrag wordt al sinds 1994 beloond met de Gouden Giraffe, de Live Communication Award.

Bedrijven en personen in de Live Communication branche kunnen in 6 categorieën inzenden: De Gouden Giraffe Creatief en de Gouden Giraffe Effectief, de Gouden Giraffe Maatschappelijk Betrokken, de Gouden Giraffe Beurs, de Gouden Giraffe Deelname en de Gouden Giraffe Congres. De uitreiking van de Gouden Giraffe vindt jaarlijks plaats in de vorm van een gala-awardshow met aansluitend een netwerkborrel.

VIP Models is ‘Beste Vriend’ van de Gouden Giraffe en leverde zowel voor de tour langs de genomineerden als voor de Award uitreiking de gouden giraffe dames, de stage ladies als de hostesses en het “productieteam”.

Locatie: De Fabrique, Utrecht