Archives

Sublime FM

Sublime FM is een jonge en frisse Nederlandse commerciële radiozender, waar je jazz, soul, funk en lounge hoort! Je luistert naar Sublime FM via kabel, internet, mobiele app en via de ether.

Sublime FM biedt nieuws en muziek voor mensen die bewust in het leven staan. We kiezen voor origineel en puur. Dat betekent dus ook dat Sublime FM kiest kiest voor duurzame kwaliteit en genieten! En dan ben je bij VIP Models aan het goede adres.

Locatie: North Sea Jazz, Rotterdam

Specsavers

Locatie: De Winkel van Sinkel, Utrecht

Schmidt Zeevis

Op 3 en 4 juni waren twee van onze VIP Models aanwezig in Zwolle op het  ‘Chef’s Revolution Event’ voor de internationale visgroothandel ‘Schmidt Zeevis’. Dit unieke culinaire event vond plaats in het met 2 michelin sterren bekroonde restaurant ‘De Librije’. Onze dames informeerden de bezoekers over het nieuwe label ‘Schmidt’s Keuze’ en benadrukten de belangrijke keuze voor verantwoorde vis. Naast inhoudelijke informatie kregen de bezoekers een framed polaroid foto mee als reminder van een schitterende eerste editie van Chef’s Revolution.

Locatie: Zwolle

Radio 538

Het best beluisterde radiostation van Nederland, 538, is ook actief ook op het gebied van Events & Entertainment zoals tijdens Koningsdag op het Museumplein en Dommelsch Live38. In de week van het Amsterdam Dance Event vond de 538 pop up party plaats. De 538 Hummer reed rond door uitgangsgebieden met muziek uit de speakers op het dak. Bij de korte stops danseten onze promodames/danseressen uit het dak(raam) terwijl de doorbitch en bouncer bij de deur stonden. Zij rolden de loper uit en de 538 Pop Op Party kon beginnen! Deze ADE pre-party duurde 30 minuten, inclusief gratis drank en dansend promoteam.

Locatie: Rembrandtplein, Amsterdam

Proefdiervrij

Wat is een betere plek om donateurs te werven voor een goed doel dan tussen duizenden enthousiast dansende mensen? Juist! Proefdiervrij koos HouseQuake in Eindhoven Aquabest uit als kick off festival.

Proefdiervrij is een organisatie die zich inzet voor het dier. Proefdiervrij werkt aan vernieuwing, innovatie en vooruitgang in het onderzoek naar het testen van producten zonder gebruik van dieren. Onze modellen waren aanwezig op Housequake bij Aquabest. Met een dansje en een knipoog maakten de bunnies de bezoekers snel enthousiast om te doneren voor het goede doel. Voor slechts één muntje kunnen de bezoekers op de foto met onze modellen.

Locatie: HouseQuake, Eindhoven

Mercedes Truckstar

De voornaamste doelstelling tijdens het Truckstar Festival is er een groot gezellig feest van te maken op de MB stand. Natuurlijk voor chauffeurs die in MB trucks rijden van de MB klanten, maar ook chauffeurs die in andere merken rijden willen we graag laten zien dat het bij MB een feest is. Het moet vooral laagdrempelig zijn en iedereen moet zich welkom voelen bij MB. Juist dát moet de uitstraling zijn en onze modellen spelen daarin een grote rol door ‘gek en gezellig’ te doen in de gangpaden voor onze stand en ze daarmee uit te nodigen de stand te bezoeken. ‘Laagdrempelig’, ‘open’ en ‘gastvrij’.

Locatie: Assen

Malibu

Na een succesvolle Malibu Winter Tour startten we de Malibu Summer Tour. De teams bezochten de mooiste clubs van Nederland in zwoele colour blocking outfits. Met op maat geproduceerde shot belts schonken we twee verschillende Malibumixjes met Ice Tea en Cassis. Vervolgens werd de clubgangers gevraagd om met hun meest zwoele blik op de foto te gaan, goed voor een kortingsbon aan de bar. Elke week werden de tien zwoelste blikken op socialmedia platforms geplaatst.

Een succesvolle campagne waarbij we de zomer naar binnen brachten en de nadruk legden op de diversiteit van Malibu.

ILLY

Met Illy hebben we inmiddels een langdurige samenwerking. Dit stijlvolle koffiemerk mogenw e ondersteunen op meerdere beurzen en evenementen per jaar. Illy regelt zelf de kleding en dat is zeker geen straf voor onze dames. Stijlvol klassiek met een moderne twist. Het totaalplaatje ziet er iedere keer weer top uit. Op het Italië evenement in Kasteel de Haar deelden onze modellen capsules uit aan de bezoekers. Ze informeerden over de capsules en het nieuwste koffiezet apparaat van Illy. Met een hoop assertiviteit en enthousiasme zorgen onze modellen voor het behalen van Illy’s doelstellingen.

Locatie: Horecava, RAI Amsterdam

ICT Media

ICT Media is al jaren een vaste opdrachtgever voor high end events. Onze opdrachtgever verwacht hierbij de absolute top van onze hostesses. Zo waren wij aanwezig op het Strategic Sourcing event in het Evoluon in Eindhoven. Onze modellen zorgden op Segways voor exposure voor Levi9. Naast de styling en visagie lagen ook de productie van de branding en het vervoer van de Segways bij VIP Models.

Regina Beijleveld : Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de zeer succesvolle bijdrage vanuit jullie voor ons jaarcongres Strategic Sourcing! Beide dames waren echt heel prettig in de omgang en het was een mooi plaatje ook eker met die korte shorts. Erg leuk en goed verzorgd! Ook deden ze hun werk echt met allure en stijl!

Locatie: Eindhoven

IAK Verzekeringen

De IAK Uniek zorgverzekering is een verzekering die uniek en flexibel is per persoon. Iedereen die deze verzekering afsluit kan zelf aangeven waar hij of zij het meeste op willen verzekeren. Dit gebeurt aan de hand van schijfjes die verhoogd of verlaagd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld een bril draagt kan je het verzekerde bedrag voor optiek verhogen. En  fysiotherapie, omdat je nooit ergens last van hebt, verlagen. Zo stel je een unieke verzekering samen op basis van jouw wensen.

Het is een collectieve verzekering en daarom kunnen alleen werknemers van een bedrijf deze verzekering afsluiten. Sommige werknemers hebben al een verzekering bij IAK maar kunnen die verzekering laten veranderen in deze Unieke verzekering. Daarom is het misschien leuk en handig om te beginnen met de vraag of ze al verzekerd zijn bij IAK verzekeringen en dan kun je hierop in spelen.

VIP Models bezocht tientallen locaties van Philips met een team van drie promotors. Op de flyer staat een kras code. Met deze kras code kunnen ze naar de website gaan en met deze code zijn verschillende prijzen te winnen. De hoofdprijs is een jaar lang gratis zorgverzekering voor 1 persoon. Naast de hoofdprijs zijn er ook kleine prijzen te winnen zoals een Rituals pakket of een sauna dag. De unieke ‘Healthpoint‘ geeft on the spot inzicht in de gezondheid van de gebruiker.