Archives

Sublime FM

Sublime FM is een jonge en frisse Nederlandse commerciële radiozender, waar je jazz, soul, funk en lounge hoort! Je luistert naar Sublime FM via kabel, internet, mobiele app en via de ether.

Sublime FM biedt nieuws en muziek voor mensen die bewust in het leven staan. We kiezen voor origineel en puur. Dat betekent dus ook dat Sublime FM kiest kiest voor duurzame kwaliteit en genieten! En dan ben je bij VIP Models aan het goede adres.

Locatie: North Sea Jazz, Rotterdam

Schmidt Zeevis

Op 3 en 4 juni waren twee van onze VIP Models aanwezig in Zwolle op het  ‘Chef’s Revolution Event’ voor de internationale visgroothandel ‘Schmidt Zeevis’. Dit unieke culinaire event vond plaats in het met 2 michelin sterren bekroonde restaurant ‘De Librije’. Onze dames informeerden de bezoekers over het nieuwe label ‘Schmidt’s Keuze’ en benadrukten de belangrijke keuze voor verantwoorde vis. Naast inhoudelijke informatie kregen de bezoekers een framed polaroid foto mee als reminder van een schitterende eerste editie van Chef’s Revolution.

Locatie: Zwolle

ILLY

Met Illy hebben we inmiddels een langdurige samenwerking. Dit stijlvolle koffiemerk mogenw e ondersteunen op meerdere beurzen en evenementen per jaar. Illy regelt zelf de kleding en dat is zeker geen straf voor onze dames. Stijlvol klassiek met een moderne twist. Het totaalplaatje ziet er iedere keer weer top uit. Op het Italië evenement in Kasteel de Haar deelden onze modellen capsules uit aan de bezoekers. Ze informeerden over de capsules en het nieuwste koffiezet apparaat van Illy. Met een hoop assertiviteit en enthousiasme zorgen onze modellen voor het behalen van Illy’s doelstellingen.

Locatie: Horecava, RAI Amsterdam

ICT Media

ICT Media is al jaren een vaste opdrachtgever voor high end events. Onze opdrachtgever verwacht hierbij de absolute top van onze hostesses. Zo waren wij aanwezig op het Strategic Sourcing event in het Evoluon in Eindhoven. Onze modellen zorgden op Segways voor exposure voor Levi9. Naast de styling en visagie lagen ook de productie van de branding en het vervoer van de Segways bij VIP Models.

Regina Beijleveld : Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de zeer succesvolle bijdrage vanuit jullie voor ons jaarcongres Strategic Sourcing! Beide dames waren echt heel prettig in de omgang en het was een mooi plaatje ook eker met die korte shorts. Erg leuk en goed verzorgd! Ook deden ze hun werk echt met allure en stijl!

Locatie: Eindhoven

IAK Verzekeringen

De IAK Uniek zorgverzekering is een verzekering die uniek en flexibel is per persoon. Iedereen die deze verzekering afsluit kan zelf aangeven waar hij of zij het meeste op willen verzekeren. Dit gebeurt aan de hand van schijfjes die verhoogd of verlaagd kunnen worden. Als je bijvoorbeeld een bril draagt kan je het verzekerde bedrag voor optiek verhogen. En  fysiotherapie, omdat je nooit ergens last van hebt, verlagen. Zo stel je een unieke verzekering samen op basis van jouw wensen.

Het is een collectieve verzekering en daarom kunnen alleen werknemers van een bedrijf deze verzekering afsluiten. Sommige werknemers hebben al een verzekering bij IAK maar kunnen die verzekering laten veranderen in deze Unieke verzekering. Daarom is het misschien leuk en handig om te beginnen met de vraag of ze al verzekerd zijn bij IAK verzekeringen en dan kun je hierop in spelen.

VIP Models bezocht tientallen locaties van Philips met een team van drie promotors. Op de flyer staat een kras code. Met deze kras code kunnen ze naar de website gaan en met deze code zijn verschillende prijzen te winnen. De hoofdprijs is een jaar lang gratis zorgverzekering voor 1 persoon. Naast de hoofdprijs zijn er ook kleine prijzen te winnen zoals een Rituals pakket of een sauna dag. De unieke ‘Healthpoint‘ geeft on the spot inzicht in de gezondheid van de gebruiker.

Honda

Voor Honda motors verzorgt VIP Models meerdere malen per jaar de hostessen en beursdames. De prachtige outfits van Honda zijn, in combinatie met onze dames, een lust voor het oog. Het is dan ook zorgen voor aandacht, interesse en een beleving op zowel de circuits als tijdens de beursdagen.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Gouden Giraffe

Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. Ook bedrijven en personen in de Live Communication branche steken hun nek regelmatig uit: door een sterk, origineel, gewaagd, resultaatgericht, effectief en/of maatschappelijk verantwoord concept te bedenken voor de realisatie van een succesvol evenement, beurs of congres. Dit gedrag wordt al sinds 1994 beloond met de Gouden Giraffe, de Live Communication Award.

Bedrijven en personen in de Live Communication branche kunnen in 6 categorieën inzenden: De Gouden Giraffe Creatief en de Gouden Giraffe Effectief, de Gouden Giraffe Maatschappelijk Betrokken, de Gouden Giraffe Beurs, de Gouden Giraffe Deelname en de Gouden Giraffe Congres. De uitreiking van de Gouden Giraffe vindt jaarlijks plaats in de vorm van een gala-awardshow met aansluitend een netwerkborrel.

VIP Models is ‘Beste Vriend’ van de Gouden Giraffe en leverde zowel voor de tour langs de genomineerden als voor de Award uitreiking de gouden giraffe dames, de stage ladies als de hostesses en het “productieteam”.

Locatie: De Fabrique, Utrecht

DNA Events

DNA Events is een evenementenbureau dat ons al meerdere malen, als activatiebureau, om versterking heeft gevraagd. Bij een aantal memorable events completeerden onze modellen de uitvoering en het thema.

Intertoys

In de Brabanthallen vierde de bekende speelgoed winkelketen Intertoys haar 35 jarige bestaan. Voor haar 3.300 personeelsleden was er een groot feest georganiseerd. Onze modellen waren aanwezig als hostesses om een spetterende entree te verzorgen. Mission completed!

Fast & Furious hostesses

Tijdens de premiere van deze snelle film in de Pathé Arena te Amsterdam waren 20 van onze modellen aanwezig. De modellen zorgden voor de innerlijke mens en informatie overdracht richting de gasten. In hostess outfits met een knipoog zorgden zij voor een soepel verloop van de avond en een hoop enthousiaste filmliefhebbers.

Vodafone VIP begeleiding

In Roggel waren onze modellen aanwezig op het GP Event van Vodafone. De modellen gingen in strak rode outfits op de foto met de bezoekers. Eregast en coureur Jenson Button werd gedurende de dag begeleid door onze modellen. Geen verkeerde opdracht.

Efteling podium hostess

In 2012 vond de kick-off van het bedrijf British Telecom plaats in de Efteling. Één van onze modellen met acteer- en presenteerervaring was aanwezig. Vooraf verwelkomde ze de gasten met een hapje en een drankje. Nadat iedereen voldaan zijn plaats had gevonden startte de award show waarin zij in stewardessenoutfit de awards uitdeelde.

Beeline catwalk event

Op het personeelsfeest van ‘Beeline’ waren 6 van onze mannelijke modellen aanwezig om deze dag een special touch te geven. De mannen liepen eerst de catwalk en gedurende de avond liepen zij rond om het personeel van ‘Beeline’ in het zonnetje te zetten. Van een gezellig ‘babbeltje’, het begeleiden naar een LIMO tot het uitdelen van goody bags.

 

Locatie: Pathé Arena, Brabanthallen, Efteling

Boels Rental

Boels vroeg VIP Models om de stand te bemannen op de bouwbeurzen in o.a. Nederland en Duitsland. De VIP Models dames zorgden voor een warm welkom, een gezellig praatje, een kop koffie en zelfs de poffertjes.

Locatie: Munchen, Duitsland