Archives

Sublime FM

Sublime FM is een jonge en frisse Nederlandse commerciële radiozender, waar je jazz, soul, funk en lounge hoort! Je luistert naar Sublime FM via kabel, internet, mobiele app en via de ether.

Sublime FM biedt nieuws en muziek voor mensen die bewust in het leven staan. We kiezen voor origineel en puur. Dat betekent dus ook dat Sublime FM kiest kiest voor duurzame kwaliteit en genieten! En dan ben je bij VIP Models aan het goede adres.

Locatie: North Sea Jazz, Rotterdam

Honda

Voor Honda motors verzorgt VIP Models meerdere malen per jaar de hostessen en beursdames. De prachtige outfits van Honda zijn, in combinatie met onze dames, een lust voor het oog. Het is dan ook zorgen voor aandacht, interesse en een beleving op zowel de circuits als tijdens de beursdagen.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Gouden Giraffe

Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. Ook bedrijven en personen in de Live Communication branche steken hun nek regelmatig uit: door een sterk, origineel, gewaagd, resultaatgericht, effectief en/of maatschappelijk verantwoord concept te bedenken voor de realisatie van een succesvol evenement, beurs of congres. Dit gedrag wordt al sinds 1994 beloond met de Gouden Giraffe, de Live Communication Award.

Bedrijven en personen in de Live Communication branche kunnen in 6 categorieën inzenden: De Gouden Giraffe Creatief en de Gouden Giraffe Effectief, de Gouden Giraffe Maatschappelijk Betrokken, de Gouden Giraffe Beurs, de Gouden Giraffe Deelname en de Gouden Giraffe Congres. De uitreiking van de Gouden Giraffe vindt jaarlijks plaats in de vorm van een gala-awardshow met aansluitend een netwerkborrel.

VIP Models is ‘Beste Vriend’ van de Gouden Giraffe en leverde zowel voor de tour langs de genomineerden als voor de Award uitreiking de gouden giraffe dames, de stage ladies als de hostesses en het “productieteam”.

Locatie: De Fabrique, Utrecht