Archives

Swinckels fotoshoot

Swinckels, een speciaal bier van Bavaria, organiseerde in de zomer en het najaar van 2012 een aantal Jazz avonden onder de noemer ‘Swinckels Sunday afternoon’. Om deze exclusieve Jazz avonden te promoten planden we een stijlvolle en muzikale fotoshoot in The Harbour Club in Amsterdam.

Bij een fotoshoot is het essentieel dat de dynamiek tussen fotograaf, de modellen en de opdrachtgever optimaal is. Alleen dan komt er een geweldig resultaat. Vanuit VIP Models besteden we veel tijd aan deze interactie en de afstemming van doelstelling en mogelijkheden. In nauwe samenwerking met bureau Drift en fotograaf Jos Kottmann werd het een zeer succesvolle shoot, we zijn met z’n allen ontzettend blij met het eindresultaat.

Locatie: The Harbour Club, Amsterdam

ICT Media

ICT Media is al jaren een vaste opdrachtgever voor high end events. Onze opdrachtgever verwacht hierbij de absolute top van onze hostesses. Zo waren wij aanwezig op het Strategic Sourcing event in het Evoluon in Eindhoven. Onze modellen zorgden op Segways voor exposure voor Levi9. Naast de styling en visagie lagen ook de productie van de branding en het vervoer van de Segways bij VIP Models.

Regina Beijleveld : Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de zeer succesvolle bijdrage vanuit jullie voor ons jaarcongres Strategic Sourcing! Beide dames waren echt heel prettig in de omgang en het was een mooi plaatje ook eker met die korte shorts. Erg leuk en goed verzorgd! Ook deden ze hun werk echt met allure en stijl!

Locatie: Eindhoven

Hunkemoller

In samenwerking met ons zusje Euromobile verzogden we voor Hunkemöller de “Escape to paradise”-Tour door Nederland en Duitsland. De doelstellingen waren het promoten van de nieuwe zomer collectie van 2013 en het genereren van traffic naar de outlets in de betreffende steden.

Met een rijdende beachbar, allerlei tropische attributen en een sterk team van brand ambassadors bezochten we o.a. het Free Your Mind Festival in Arnhem, de stadstranden van Dusseldorf en Koln en de grote markt in Den Bosch. Met Photoflyers met kortingscoupon en de tropische background zorgden we voor de koppeling tussen beleving en conversie.

Locatie: Kalverstraat, Amsterdam

Grazia

Grazia was aanwezig tijdens de afterparty van de Amsterdam Fashion Week. Onze dames trokken weer veel bekijks. De P.C. Hooftstraat in Amsterdam stond geheel in het teken van de vijfde (lustrum) editie van Grazia’s PC Catwalk. Duizenden modeliefhebbers reisden af naar de feestelijke show die dit jaar in het thema stond van Rococo en werd gepresenteerd door topmodel Marvy Rieder en Grazia’s Hilmar Mulder.

Het lustrum van Grazia’s PC Catwalk was weer een groots modefeest, want bij deze vijfde editie hebben meer fashionista’s dan ooit de weg naar dé modestraat van Nederland weten te vinden. Fijn om te zien dat niet alleen de catwalk trendsettend is, ook de frontrow van het grootste openluchtmode-event was beter gekleed dan ooit’, aldus Hilmar.

Locatie: Amsterdam Fashionweek

DNA Events

DNA Events is een evenementenbureau dat ons al meerdere malen, als activatiebureau, om versterking heeft gevraagd. Bij een aantal memorable events completeerden onze modellen de uitvoering en het thema.

Intertoys

In de Brabanthallen vierde de bekende speelgoed winkelketen Intertoys haar 35 jarige bestaan. Voor haar 3.300 personeelsleden was er een groot feest georganiseerd. Onze modellen waren aanwezig als hostesses om een spetterende entree te verzorgen. Mission completed!

Fast & Furious hostesses

Tijdens de premiere van deze snelle film in de Pathé Arena te Amsterdam waren 20 van onze modellen aanwezig. De modellen zorgden voor de innerlijke mens en informatie overdracht richting de gasten. In hostess outfits met een knipoog zorgden zij voor een soepel verloop van de avond en een hoop enthousiaste filmliefhebbers.

Vodafone VIP begeleiding

In Roggel waren onze modellen aanwezig op het GP Event van Vodafone. De modellen gingen in strak rode outfits op de foto met de bezoekers. Eregast en coureur Jenson Button werd gedurende de dag begeleid door onze modellen. Geen verkeerde opdracht.

Efteling podium hostess

In 2012 vond de kick-off van het bedrijf British Telecom plaats in de Efteling. Één van onze modellen met acteer- en presenteerervaring was aanwezig. Vooraf verwelkomde ze de gasten met een hapje en een drankje. Nadat iedereen voldaan zijn plaats had gevonden startte de award show waarin zij in stewardessenoutfit de awards uitdeelde.

Beeline catwalk event

Op het personeelsfeest van ‘Beeline’ waren 6 van onze mannelijke modellen aanwezig om deze dag een special touch te geven. De mannen liepen eerst de catwalk en gedurende de avond liepen zij rond om het personeel van ‘Beeline’ in het zonnetje te zetten. Van een gezellig ‘babbeltje’, het begeleiden naar een LIMO tot het uitdelen van goody bags.

 

Locatie: Pathé Arena, Brabanthallen, Efteling

Bavaria

Campagne
In Rotterdam vond de welbekende City Race plaats, Bavaria is hoofdsponser van dit unieke eventook. VIP Models leverde een groot aantal van de bavariagirls. Welke aanwezig zijn om het geheel en nog hogere attentiewaarde te geven. Al onze modellen zijn vooraf door Bavaria gecast.

Doelstelling
Het event een nog hogere attentiewaarde geven, zoveel mogelijk perswaarde creëren

Resultaat
Een doeltreffend totaal plaatje, onwijs veel persfoto’s en een zeer tevreden opdrachtgever.

Locatie: Rotterdam