Archives

Sublime FM

Sublime FM is een jonge en frisse Nederlandse commerciële radiozender, waar je jazz, soul, funk en lounge hoort! Je luistert naar Sublime FM via kabel, internet, mobiele app en via de ether.

Sublime FM biedt nieuws en muziek voor mensen die bewust in het leven staan. We kiezen voor origineel en puur. Dat betekent dus ook dat Sublime FM kiest kiest voor duurzame kwaliteit en genieten! En dan ben je bij VIP Models aan het goede adres.

Locatie: North Sea Jazz, Rotterdam

Radio 538

Het best beluisterde radiostation van Nederland, 538, is ook actief ook op het gebied van Events & Entertainment zoals tijdens Koningsdag op het Museumplein en Dommelsch Live38. In de week van het Amsterdam Dance Event vond de 538 pop up party plaats. De 538 Hummer reed rond door uitgangsgebieden met muziek uit de speakers op het dak. Bij de korte stops danseten onze promodames/danseressen uit het dak(raam) terwijl de doorbitch en bouncer bij de deur stonden. Zij rolden de loper uit en de 538 Pop Op Party kon beginnen! Deze ADE pre-party duurde 30 minuten, inclusief gratis drank en dansend promoteam.

Locatie: Rembrandtplein, Amsterdam

Proefdiervrij

Wat is een betere plek om donateurs te werven voor een goed doel dan tussen duizenden enthousiast dansende mensen? Juist! Proefdiervrij koos HouseQuake in Eindhoven Aquabest uit als kick off festival.

Proefdiervrij is een organisatie die zich inzet voor het dier. Proefdiervrij werkt aan vernieuwing, innovatie en vooruitgang in het onderzoek naar het testen van producten zonder gebruik van dieren. Onze modellen waren aanwezig op Housequake bij Aquabest. Met een dansje en een knipoog maakten de bunnies de bezoekers snel enthousiast om te doneren voor het goede doel. Voor slechts één muntje kunnen de bezoekers op de foto met onze modellen.

Locatie: HouseQuake, Eindhoven

Mercedes Truckstar

De voornaamste doelstelling tijdens het Truckstar Festival is er een groot gezellig feest van te maken op de MB stand. Natuurlijk voor chauffeurs die in MB trucks rijden van de MB klanten, maar ook chauffeurs die in andere merken rijden willen we graag laten zien dat het bij MB een feest is. Het moet vooral laagdrempelig zijn en iedereen moet zich welkom voelen bij MB. Juist dát moet de uitstraling zijn en onze modellen spelen daarin een grote rol door ‘gek en gezellig’ te doen in de gangpaden voor onze stand en ze daarmee uit te nodigen de stand te bezoeken. ‘Laagdrempelig’, ‘open’ en ‘gastvrij’.

Locatie: Assen

ILLY

Met Illy hebben we inmiddels een langdurige samenwerking. Dit stijlvolle koffiemerk mogenw e ondersteunen op meerdere beurzen en evenementen per jaar. Illy regelt zelf de kleding en dat is zeker geen straf voor onze dames. Stijlvol klassiek met een moderne twist. Het totaalplaatje ziet er iedere keer weer top uit. Op het Italië evenement in Kasteel de Haar deelden onze modellen capsules uit aan de bezoekers. Ze informeerden over de capsules en het nieuwste koffiezet apparaat van Illy. Met een hoop assertiviteit en enthousiasme zorgen onze modellen voor het behalen van Illy’s doelstellingen.

Locatie: Horecava, RAI Amsterdam

ICT Media

ICT Media is al jaren een vaste opdrachtgever voor high end events. Onze opdrachtgever verwacht hierbij de absolute top van onze hostesses. Zo waren wij aanwezig op het Strategic Sourcing event in het Evoluon in Eindhoven. Onze modellen zorgden op Segways voor exposure voor Levi9. Naast de styling en visagie lagen ook de productie van de branding en het vervoer van de Segways bij VIP Models.

Regina Beijleveld : Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de zeer succesvolle bijdrage vanuit jullie voor ons jaarcongres Strategic Sourcing! Beide dames waren echt heel prettig in de omgang en het was een mooi plaatje ook eker met die korte shorts. Erg leuk en goed verzorgd! Ook deden ze hun werk echt met allure en stijl!

Locatie: Eindhoven

Hunkemoller

In samenwerking met ons zusje Euromobile verzogden we voor Hunkemöller de “Escape to paradise”-Tour door Nederland en Duitsland. De doelstellingen waren het promoten van de nieuwe zomer collectie van 2013 en het genereren van traffic naar de outlets in de betreffende steden.

Met een rijdende beachbar, allerlei tropische attributen en een sterk team van brand ambassadors bezochten we o.a. het Free Your Mind Festival in Arnhem, de stadstranden van Dusseldorf en Koln en de grote markt in Den Bosch. Met Photoflyers met kortingscoupon en de tropische background zorgden we voor de koppeling tussen beleving en conversie.

Locatie: Kalverstraat, Amsterdam

Honda

Voor Honda motors verzorgt VIP Models meerdere malen per jaar de hostessen en beursdames. De prachtige outfits van Honda zijn, in combinatie met onze dames, een lust voor het oog. Het is dan ook zorgen voor aandacht, interesse en een beleving op zowel de circuits als tijdens de beursdagen.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Gouden Giraffe

Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. Ook bedrijven en personen in de Live Communication branche steken hun nek regelmatig uit: door een sterk, origineel, gewaagd, resultaatgericht, effectief en/of maatschappelijk verantwoord concept te bedenken voor de realisatie van een succesvol evenement, beurs of congres. Dit gedrag wordt al sinds 1994 beloond met de Gouden Giraffe, de Live Communication Award.

Bedrijven en personen in de Live Communication branche kunnen in 6 categorieën inzenden: De Gouden Giraffe Creatief en de Gouden Giraffe Effectief, de Gouden Giraffe Maatschappelijk Betrokken, de Gouden Giraffe Beurs, de Gouden Giraffe Deelname en de Gouden Giraffe Congres. De uitreiking van de Gouden Giraffe vindt jaarlijks plaats in de vorm van een gala-awardshow met aansluitend een netwerkborrel.

VIP Models is ‘Beste Vriend’ van de Gouden Giraffe en leverde zowel voor de tour langs de genomineerden als voor de Award uitreiking de gouden giraffe dames, de stage ladies als de hostesses en het “productieteam”.

Locatie: De Fabrique, Utrecht

DNA Events

DNA Events is een evenementenbureau dat ons al meerdere malen, als activatiebureau, om versterking heeft gevraagd. Bij een aantal memorable events completeerden onze modellen de uitvoering en het thema.

Intertoys

In de Brabanthallen vierde de bekende speelgoed winkelketen Intertoys haar 35 jarige bestaan. Voor haar 3.300 personeelsleden was er een groot feest georganiseerd. Onze modellen waren aanwezig als hostesses om een spetterende entree te verzorgen. Mission completed!

Fast & Furious hostesses

Tijdens de premiere van deze snelle film in de Pathé Arena te Amsterdam waren 20 van onze modellen aanwezig. De modellen zorgden voor de innerlijke mens en informatie overdracht richting de gasten. In hostess outfits met een knipoog zorgden zij voor een soepel verloop van de avond en een hoop enthousiaste filmliefhebbers.

Vodafone VIP begeleiding

In Roggel waren onze modellen aanwezig op het GP Event van Vodafone. De modellen gingen in strak rode outfits op de foto met de bezoekers. Eregast en coureur Jenson Button werd gedurende de dag begeleid door onze modellen. Geen verkeerde opdracht.

Efteling podium hostess

In 2012 vond de kick-off van het bedrijf British Telecom plaats in de Efteling. Één van onze modellen met acteer- en presenteerervaring was aanwezig. Vooraf verwelkomde ze de gasten met een hapje en een drankje. Nadat iedereen voldaan zijn plaats had gevonden startte de award show waarin zij in stewardessenoutfit de awards uitdeelde.

Beeline catwalk event

Op het personeelsfeest van ‘Beeline’ waren 6 van onze mannelijke modellen aanwezig om deze dag een special touch te geven. De mannen liepen eerst de catwalk en gedurende de avond liepen zij rond om het personeel van ‘Beeline’ in het zonnetje te zetten. Van een gezellig ‘babbeltje’, het begeleiden naar een LIMO tot het uitdelen van goody bags.

 

Locatie: Pathé Arena, Brabanthallen, Efteling