Archives

Hunkemoller

In samenwerking met ons zusje Euromobile verzogden we voor Hunkemöller de “Escape to paradise”-Tour door Nederland en Duitsland. De doelstellingen waren het promoten van de nieuwe zomer collectie van 2013 en het genereren van traffic naar de outlets in de betreffende steden.

Met een rijdende beachbar, allerlei tropische attributen en een sterk team van brand ambassadors bezochten we o.a. het Free Your Mind Festival in Arnhem, de stadstranden van Dusseldorf en Koln en de grote markt in Den Bosch. Met Photoflyers met kortingscoupon en de tropische background zorgden we voor de koppeling tussen beleving en conversie.

Locatie: Kalverstraat, Amsterdam

Grazia

Grazia was aanwezig tijdens de afterparty van de Amsterdam Fashion Week. Onze dames trokken weer veel bekijks. De P.C. Hooftstraat in Amsterdam stond geheel in het teken van de vijfde (lustrum) editie van Grazia’s PC Catwalk. Duizenden modeliefhebbers reisden af naar de feestelijke show die dit jaar in het thema stond van Rococo en werd gepresenteerd door topmodel Marvy Rieder en Grazia’s Hilmar Mulder.

Het lustrum van Grazia’s PC Catwalk was weer een groots modefeest, want bij deze vijfde editie hebben meer fashionista’s dan ooit de weg naar dé modestraat van Nederland weten te vinden. Fijn om te zien dat niet alleen de catwalk trendsettend is, ook de frontrow van het grootste openluchtmode-event was beter gekleed dan ooit’, aldus Hilmar.

Locatie: Amsterdam Fashionweek