Quotes

QUOTES VAN OPDRACHTGEVERS

Ralph Hunnekens | Junior Brand Manager A Brand New Day Drinks Company

"Samen met VIP Models heb ik het afgelopen jaar promoties ingepland in verscheidene horecagelegenheden voor een van onze merken gedistilleerd. Doelstelling hierbij was het stereotypische drankje te activeren door het op een juiste manier nuttigen van de drank en prototypisch neer te zetten met inzet van modellen van VIP Models in de juiste horecagelegenheden. Uiteindelijk heeft dit geleid tot meetbare resultaten en conclusies die voor een brand manager van waarde zijn. VIP Models is voor mij een partner gebleken in zowel de organisatorische als de strategische aspecten van een promotionele horeca bewerking. Bedankt!"

Malu Knippenberg | Brand Manager Spirits at Moët Hennessy Nederland

"De dames hebben het 'wederom geweldig gedaan bij het Ardbeg evenement. Ze waren de hit van de avond, iedereen is volgens mij met ze op de foto geweest."

Mascha Blaaser -  Coördinator Events Miljonair Fair | The Summer Fair 

"Na diverse events met VIP Models te hebben samengewerkt zijn wij nog steeds zeer tevreden en enthousiast over onze samenwerking – creatief – measured-to-event – meedenkend en endless possibilities."

Jamie Stuurman -  Sales & Marketing Assistent Fruity King  

"VIP Models voorziet Fruity King al enkele jaren van enthousiaste promotiemedewerkers op diverse beurzen zoals de Horecava. De kracht van VIP models is het bedenken van effectieve concepten en de altijd creatieve styling, echter kiezen wij voor VIP models met een hele andere reden. VIP models voorziet ons namelijk niet alleen van mooie medewerkers, maar vooral van slimme, hardwerkende, commercieel ingestelde en proactieve medewerkers en dat maakt voor ons het grote verschil."

Evita Dhondai - Brandmanager Pernod Ricard

"VIP Models is een erg fijne partij om mee samen te werken. Het project- en eventmanagement team heeft de activaties goed op orde, wat mij als klant rust geeft. De modellen zijn altijd professioneel, enthousiast en begrijpen hoe het werkt."

Quotes van enkele van onze modellen:

Koen

“Ik werk graag voor VIP Models omdat de activaties afwisselend zijn, ik met de leukste collega’s werk en je op de gaafste evenementen aanwezig bent! VIP Models onderscheid zich gewoon van andere promotie/ modellen bureaus.”

Lisa

“Werken voor VIP Models is meer dan een bijbaantje, het bedrijf heeft niet alleen mijn bankrekening maar ook mij doen groeien als mens. Thanks VIP!”

Kimberley

“VIP Models heeft voor mij de juiste drijfveer en ambiance waarin ik graag werk. Ik ken VIP Models al een lange tijd en ben daarom extra trots om voor ze te werken. Niet te vergeten heb ik ook fijne collega's die net als ik, altijd voor 200% gaan!“

Auke

“Werken voor VIP is HIP! Werken met leuke, mooie en enthousiaste mensen geeft me een boost en met onze werkzaamheden brengen we merken en/of bedrijven naar een hoger niveau!”

Lauren

“Het meest blij wordt ik van de duidelijkheid bij VIP Models, als ik voor VIP werk, ben ik altijd precies op de hoogte van hoe, wat, waar én nog een beetje extra."

Merel

“VIP Models is vernieuwend, flexibel en staat voor kwaliteit. Samen met hen werk ik al twee jaar mee aan mooie, creatieve en effectieve producties waarbij ik vaak voor dezelfde opdrachtgevers werk.

Bij VIP Models heb ik geleerd om mezelf goed te presenteren en het maximale uit mezelf te halen. Daarnaast fleur ik graag een feestje op!”

Rens

“Naast het feit dat mijn collega's er representatief uitzien, zijn ze enorm sociaal, gezellig en gedreven. Dit zorgt ervoor dat ik met veel plezier bij VIP Models werk.”

Anne

“You live but once; you might as well be amusing.” – Coco Chanel
“So needs to be your job; en dat is het bij VIP!” – Anne de Groot


Bekijk ook