VIP

Vacatures


Stage bij VIP Models

Op zoek naar een leerzame stage in de marketing- en modellenwereld? Modellenbureau VIP models heeft per direct een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste stagiair(e). Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een student die ervaring heeft in de promotie en/of modellen-branche. Minimale stageperiode is 3 maanden.

Taakomschrijving:
Als stagiair bij VIP Models werk je volledig mee in de producties. Zowel op commercieel als op organisatorisch vlak doe je in een hoog tempo ervaring op. Je taken bestaan uit het ondersteunen van de project- en accountmanagers met het schrijven van concepten en offertes, het boeken van de modellen, het schrijven van de briefings en het maken van logistieke planningen. Een stageopdracht wordt in overleg vastgesteld en uiteraard krijg je voor de uitvoering aandacht, ruimte en tijd.

Functie-eisen:
- HBO werk- en denkniveau
- Commerciële opleiding / Evenementen opleiding
- Representatieve uitstraling
- Goede kennis van word, excel, power point en internet
- Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden  
- Stressbestendig, adequaat, teamplayer
- Actiegericht, creatief 

- Voorkeur gaat uit naar een stagiair met rijbewijs en woonachtig in de omgeving van Amsterdam
- Ervaring in de promotie/hostesses/modellenbranche is een pré

Wat wij jou bieden:
Een leerzame en razend snelle stage in de wereld van evenementen, modellen en marketing. In een jong team van projectgedreven mensen wordt keihard gewerkt concepten en uitvoering naadloos in elkaar over te laten gaan. Dit harde werken wordt gecombineerd met een hoop plezier en veel vrijheid. Je stagevergoeding bedraagt ongeveer € 300,- per maand. 

Reageren:
Stuur je CV, een bij voorkeur enthousiaste foto van jezelf, plus een korte motivatie per e-mail naar Joy Idenburg joy@vipmodels.nl of bel voor meer informatie 020-5813079.


Bekijk ook