VIP

Vacatures


Stage bij VIP Models

Ben jij opzoek naar een té gekke stage in de evenementenbranche? Weet je wat hard werken is, zie jij een uitdaging in een veelzijdige functie en ben je daarnaast ook nog eens dol op lekker eten en gezelligheid?

Wat een geluk… Wij hebben namelijk per direct een stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste ‘Junior Project Manager’ voor een minimale periode van 4 maanden. Geïnteresseerd in de vacature? Klik dan op deze link voor de stageomschrijving.

Taakomschrijving: Je gaat aan de slag als Junior Project Manager op onze projectafdeling. Zowel op commercieel- als op organisatorisch vlak doe je in een hoog tempo ervaring op. De taken bestaan uit het ondersteunen bij het boeken van de modellen voor opdrachten, het schrijven van briefings en het maken van logistieke planningen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe modellen en ondersteun je HR met de aannameprocedure. Een stageopdracht wordt in overleg vastgesteld en uiteraard krijg je voor de uitvoering aandacht, ruimte en tijd

Wie zoeken wij? Wij zoeken een enthousiasteling die bij ons wilt komen vlammen. Kan jij ‘ja’ invullen op alle onderstaande vragen? Dan zoeken wij JOU!

  1. Volg jij een Hbo-opleiding op het gebied van media, hospitality, communicatie, PR of marketing?
  2. Heb jij een representatieve uitstraling?
  3. Ben jij communicatief zeer vaardig (woord en geschrift)?
  4. Hou je van een veelzijdige functie?
  5. Is timemanagement voor jou geen vreemd woord?
  6. Ben je leergierig en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?
  7. Hou je ook nog eens van lekker eten, heb je vaak je lolbroek aan en weet je wat hardwerken met een glimlach is?

Voorkeur gaat uit naar een stagiair met rijbewijs en woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Wat wij jou bieden: Een leerzame en razend snelle stage in de wereld van evenementen. In een jong team wordt keihard werken gecombineerd met een hoop plezier en veel vrijheid. Je stagevergoeding bedraagt ongeveer € 300,- per maand (o.b.v. 40-urige werkweek).

Overtuig ons met jouw motivatie waarom jij de juiste kandidaat bent en stuur dit met je CV en enthousiaste foto naar Joy Idenburg joy@vipmodels.nl of bel voor meer informatie 020-5813079.


Bekijk ook