Nieuws:

Harlequin Bouquet

spacer

zwijmelen met bouquet

Harlequin is de grootste uitgeverij van romantische fictie ter wereld. In Nederland en Vlaanderen is Harlequin vooral bekend van de reeks Bouquet. Naast romantische fictie geeft Harlequin ook succesvolle mainstream titels uit, zoals thrillers van Alex Kava en Tess Gerritsen, en boeken van de zeer populaire auteur Nora Roberts.

De Harlequin-verhalen, die door ruwweg 1200 auteurs worden geschreven en in ca. 30 talen vertaald, worden in zo'n 105 landen uitgebracht. Harlequin verkoopt wereldwijd meer dan 130 miljoen titels per jaar. Dat is 4 per seconde!

VIP Models kroop tijdens een prachtige PR stunt in de huid van de romatische mannen. Op het terras van Fitch & Shui (WTC, Zuidplein) werd een hemelbed geplaatst. Vrouwen konden met Tasio Ferrand (Bouquet uitstraling man en bekend van GTST en vertaler van Bouquet) op de foto. De foto werd zo gemaakt dat het leek op een cover van Bouquet. De foto werd digitaal toegestuurd.

Onze modellen liepen met een dienblad waarop kleine zakjes gevuld met snoephartjes (je kent ze wel snoepje met lief erop of kus – tot zo – lekker enz) met een kaartje er aan vast ). Zij deelden deze uit en enthousiasmeerden de vrouwen ook om op de foto te gaan. 

De hoofddoelstelling was om zoveel mogelijk pers aandacht te genereren en dat is gelukt. O.a. door RTV Noord Holland en door de Telegraaf werd de PR stunt opgepakt. 

Bekijk hier het filmpje op Youtube.com. 

 

 

 

 

 

Services: Promotie, Fotoshoot, Styling,