2009
12.21

Welkom bij VIP Models

Welkom!

Sinds januari 2007 verzorgt VIP Models activatie projecten voor kleine en grote merken en organisaties. Het feit dat het overgrote deel van onze klanten óók klant bij ons blijft zegt ons heel veel. Waarom ze precies trouw aan VIP Models blijven? Volgens ons is dat doordat we altijd gaan voor kwaliteit, duidelijkheid, snel schakelen, vernieuwing. En daar zijn we behoorlijk trots op.

VIP Models Brand Activation Malibu

We hebben samen met onze klanten mooie, creatieve en effectieve producties mogen neer zetten. De ene keer geheel uitvoerend, de andere keer conceptmatig. Dat maakt ons werk niet alleen afwisselend, maar ook uitdagend. Geen dag is hetzelfde. We zijn altijd weer op zoek naar vernieuwende concepten en verrassende styling. Wanneer het draait om resultaat gaan we voor de meest effectieve campagnes.

Onze modellen beschikken over een uitzonderlijke schoonheid, dat is logisch. Daarnaast zijn zij communicatief zeer vaardig en enthousiast, spreken ze meerdere talen en weten ze wat het is om te bikkelen. Wij casten onze modellen streng en nauwkeurig op de skills en talenten die nodig zijn voor iedere specifieke opdracht. Niet ieder model is voor iedere opdracht geschikt en dat zit soms in hele kleine details. Details die wij graag met elkaar bespreken.

We hopen dat je enthousiast wordt van onze website en de blog, waar je heel veel informatie vindt, maar zeker niet alles. Daarom komen we graag eens bij je langs om ons voor te stellen! Meer weten over ons? Voor meer informatie kun je contact opnemen met VIP Models op telefoonnummer 020-5813079 of via info@vipmodels.nl.

No Comment.

Add Your Comment

You must be logged in to post a comment.