2012
07.24

De zomer is van start. Officieel was dat al even het geval, maar er hoort toch minimaal een zonnetje bij, en bij voorkeur een graad of 25 minimaal. Op de terrassen is het al weer rennen voor de beste plek en de wegen de kust slippen langzaam vol. Op kantoor staat de airco vol te blazen en wij doen een klein beetje mee.

Summertime voor Proefdiervrij

We zien in deze periode ook mooi de verschuiving van congressen en beurzen naar festivals en buiten events. Dat betekent andere styling, andere visagie en andere opdrachtgevers. De cocktailjurkjes, veren en hoge hakken worden vervangen door colour blocking outfits, trendy gympen, zonnebrillen en zomerhoeden. De afgelopen weken bezochten we terrassen, deden we fotoshoots op het strand en bezochten we een paar schitterende evenementen.

Voor Proefdiervrij stonden we op Aquabest, voor Honda op de TT in Assen en voor Swinckels een broeierige fotoshoot bij The Harbour Club. Met Jameson brachten we tijdens het Filmfestival de film naar buiten in het Vondelpark, terwijl we met Malibu de zomer naar binnen brachten met de Summer Tour. En je weet het, die zonnige acties die werken gewoon. Iedereen is vrolijker en staat meer open voor contact. De zomer is ook weer lekker flirten.

Op facebook, maar ook op VIP Models wordt de invulling steeds kleurrijker en dat scherpt ook de creativiteit weer aan. Nieuwe ideeen en concepten beginnen te broeien en worden in het zonnetje uitgewerkt. Oh, we houden zo van de zomer.